نکات کلیدی برای موفقیت در کسب وکار اینستاگرامی
نکات کلیدی برای موفقیت در کسب وکارهای اینستاگرامی
در مقاله راهنمای جامع کسب درآمد از اینستاگرام، به طور کامل درمورد این نوع کسب وکار پرمخاطب اینترنتی با شما صحبت کردیم. اگر شما کسب وکار اینستاگرامی دارید یا در فکر راه اندازی آن هستید، باید اصول و نکاتی را بدانید تا در مسیر پیشرفت قرار بگیرید و از اشتباهاتی که ممکن است باعث کاهش مخاطبان یا درجا زدن کسب وکارتان بشود جلوگیری کنید. ما در این مقاله مهم ترین نکات را برایتان جمع آوری کردهایم.
برای موفقیت و کسب درآمد در اینستاگرام، نکات زیر را حتما رعایت کنید:
1) تولید محتوای عالی و غیرکپی.
بر اساس آمار ایسنتاگرام: محتوای تولید شده توسط خود کاربر 5/4% نرخ مشارکت بیشتری دارد. پست هایی که برچسب مکان دارند، 79% نرخ مشارکت بیشتری دارند. و عکس هایی که چهره دارند، 38% لایک بیشتری دارند. همین آمار برای درک اهمیت تولید محتوا کافیست. در مقاله آموزش رایگان وبلاگ نویسی گفتیم که تولید محتوا از اصول اساسی هر کسب وکار اینترنتی است. در کسب وکار اینستاگرامی هم تولید محتوای یونیک (کپشن، عکس وفیلم) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
2) شما باید از هشتگ ها و کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید.
یه قابلیت خوبی که در ینستاگرام هست شما پس از ورود محتوا در پایین متن میتونید پس از گذاشتن علامت # و ورد اولین کلمه کلیدی مرتبط لیست پیشنهادی اینستا گرام که بیشترین محبوبیت رو دارند رو مشاهده ویکی را انتخاب کنید . انتخاب هشتگ مناسب بازدیدهای زیادی رو برای پست شما به ارمغان می آورد.
3) فالوئر فیک نخرید.
خرید فالوئر و شرکت در کمپین های تبلیغاتی که همه جور فالوئری را به پیج شما میآود، شدیدأ نرخ مشارکت (ingagement) پیج شما را پایین میآورد. برای موفقیت در کسب وکار اینستاگرامی خود، باید جذب فالوئر واقعی و هدفمندی که همگی جزء مخاطبان هدف شما باشند، داشته باشید. تولید محتوای عالی که درمورد قبلی گفتم، به تنهایی باعث افزایش چشمگیر فالوئرانتان خواهد شد.
4) بازاریابی اینستاگرامی را هیچ گاه فراموش نکنید.
دایرکت مارکتینگ، منشن مارکتینگ، تگ مارکتینگ و … همگی از روش های بازاریابی اینستاگرامی هستند. هرگز فکر نکنید که این روش ها کارایی ندارند. بلکه اگر به درستی و به طور مستمر آنها را اجرا کنید، خواهید دید که مخاطبان ومشتریان شما افزایش پیدا میکند.
5) رعایت اصول و قوانین اینستاگرام.
شما قبل از شروع کارتان باید به خوبی همه قوانین اینستاگرام را بدانید. مثلا اگر در حال دایرکت مارکتینگ هستید باید بدانید که از تعداد مشخصی در روز، دایرکت بیشتری نفرستید. در غیر این صورت اینستاگرام شما را ربات تلقی کرده و به مدت 24 یا 48 ساعت بلاک خواهید شد. و مواردی از این قبیل که به راحتی میتوانید با سرچ در اینترنت از آن ها مطلع شوید.
6) حتما از استوری و لایو استفاده کنید.
روزانه 7 میلیون کاربر اینستاگرام از استوری استفاده میکنند. پس در طول روز حتما از چندین استوری استفاده کنید. لایو هم برای برقرای ارتباط نزدیک و واقعی با مخاطبان و جلب اعتماد آنها بسیار مفید است.
کسب درامد از اینستا گرام
7) با دید باز وارد این کسب وکار شوید.
شما 6ماه تا یک سال باید بدون انتظارِ درآمد خاصی، فقط به فکر پیشرفت و افزایش فالوئر پیجتان باشید. و دست از تلاش برندارید. اگر حتی یک هفته پیجتان را رها کنید به اندازه چندین ماه به عقب رفته و زحماتتان به هدر میرود. زیرا مخاطبانتان ریزش میکنند و نرخ مشارکت پیجتان پایین میآید.
8) شما برای موفقیت در کسب وکار اینستاگرامی باید حتما برنامه محتوایی منظم داشته باشید.
15 روزه، 30 روزه، 60 روزه و… باید از قبل بدانید که در کدام روز، کدام محتوا را باید منتشر کنید. بی برنامه جلو رفتن باعث درجا زدن و عدم پیشرفت و یا حتی شکست شما خواهد شد.
9) با دیگر پیج ها که همکاران شما محسوب میشوند، تعامل داشته باشید.
همکاری در تبلیغات دوطرفه و به اشتراک گذاشتن تجربیاتتان، در پیشرفت شما نقش مهمی دارد.
10) تبلیغات هدفمند:
تبلیغات به روند جذب فالوور پیج شما سرعت زیادی میدهد. هر ماه و در هر شرایطی درصدی از درآمد خود را به تبلیغ اختصاص دهید. حواستان باشد که برای تبلیغات بی گدار به آب نزنید. در کانال ها و پیج هایی که مرتبط با بازار هدف شما نیست و یا بازخورد دروغین دارند، تبلیغ نکنید. در مرحله اول به صورت تستی با چند پیج متوسط یا میکرو که فکر میکنید مناسب کسب وکار شما هستند شروع کنید، تجربه کنید و بعد تبلیغات وسیع انجام دهید. زیرا بسیاری از پیج ها آنگونه که نشان میدهند نیستند. شما باید با فرمول زیر نرخ مشارکت یک پیج را محاسبه کنید.
{(میانگین تعداد لایک و کامنت 10 الی 15 پست آخر) تقسیم بر( تعداد فالوئرهای پیج)} ضربدر 100
سایت های زیادی هم این کار را برای شما انجام خواهند داد. در گوگل سرچ کنید «محاسبه نرخ مشارکت پیج اینستاگرام». البته لزوما هر پیجی که ingagement بالاتری دارد، بهتر نیست. باید ingagement پیج ها را در دسته خودشان باهم مقایسه کنید؛ پیج های میکرو، متوسط و ماکرو.
همچنین به ریچ (Reach) و ایمپرشن(impershen) صفحه مورد نظر هم توجه کنید.
ریچ:یعنی تعداد کاربران منحصربه فرد پیج مورد نظر که پست و استوری آن را دیدهاند.
ایمپرشن: تعداد دفعاتی که محتوای یک پیج به کاربران نشان داده میشود.
اگر در پیجی ایمپرشن بیشتر از ریچ باشد، به معنای کارایی بالای آن است. یعنی مخاطبانش چندین بار به محتوای پیج سر میزنند.
شما با رعایت همه نکات بالا باز هم در کسب وکار اینستاگرامی با چالش روبه رو خواهید شد؛ زیرا دنیای اینترنت مدام در حال پیشرفت و خلق روشهای نوین است. پس به دانسته های خود متکی نباشید. با صبوری، پیوسته در حال یادگیری بمانید و تجربیات خود را به روز کنید.
دیدگاهتان را بنویسید